Οι 10 πιο εντυπωσιακές πλεξίδες! Πάρε ιδέες!

Cher Loyd

Τι είναι: Πλεξίδα ψαροκόκαλο Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε την κορυφή των μαλλιών σου και ψέκασε με αρκετή λακ ώστε να πετύχεις έναν σταθερό κι επιθυμητό όγκο. Με ένα αόρατο λαστιχάκι πιάσε μια χαμηλή και ελαφρώς πλάγια κοτσίδα. Για να δεις πώς θα δημιουργήσεις την πλεξίδα ψαροκόκαλο κάνε κλικ εδώ.

2 | Sienna Miller

Sienna Miller

Τι είναι: Πλεξίδα στέκαΠώς θα την κάνεις: Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν. Για να αποκτήσεις το effect αυτό της Sienna Miller αναζήτησε μια στέκα η οποία να έχει το συγκεκριμένο σχέδιο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και ειδικά αν επιχειρήσεις να αποκτήσεις αυτό το look πλέκοντας τα φυσικά μαλλιά σου, η πλεξίδα θα βγει πολύ λεπτή.

Jennifer Aniston

Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνιΠώς θα την κάνεις: Αφού λουστείς, ίσιωσε τα μαλλιά σου και κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Πάρε μια τούφα από το σημείο κοντά στο αυτί.Για να δεις πώς θα πλέξεις το στεφάνι κάνε κλικ εδώ.


Jaime King

Τι είναι: Χαλαρή πλεξίδα ανάποδο στεφάνι
Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε όλα τα μαλλιά σου και ψέκασε με λακ στις ρίζες ώστε να διατηρήσεις τον όγκο. Ξεχώρισε μια τούφα από το σημείο που ξεκινά πάνω από το αυτί. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα στερεώνοντας με φουρκέτες σε διαφορετικά σημεία του κεφαλιού. Τώρα ξεκίνησε να πλέκεις μια πλεξίδα στεφάνι όπως και προηγουμένως ακολουθώντας φορά προς τα κάτω και όχι πάνω.
Kate BrosworthΤι είναι: Πλεξίδα ψαροκόκαλο
Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε την κορυφή των μαλλιών σου και ψέκασε με αρκετή λακ ώστε να πετύχεις έναν σταθερό κι επιθυμητό όγκο. Με ένα αόρατο λαστιχάκι πιάσε μια χαμηλή και ελαφρώς πλάγια κοτσίδα. Για να δεις πώς θα δημιουργήσεις την πλεξίδα ψαροκόκαλο κάνε κλικ εδώ.


Τι είναι: Πλεξίδα στέκα
Πώς θα την κάνεις: Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν. Για να αποκτήσεις το effect αυτό της Sienna Miller αναζήτησε μια στέκα η οποία να έχει το συγκεκριμένο σχέδιο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και ειδικά αν επιχειρήσεις να αποκτήσεις αυτό το look πλέκοντας τα φυσικά μαλλιά σου, η πλεξίδα θα βγει πολύ λεπτή.


3 | Jennifer Aniston
Jennifer Aniston


Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνι
Πώς θα την κάνεις: Αφού λουστείς, ίσιωσε τα μαλλιά σου και κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Πάρε μια τούφα από το σημείο κοντά στο αυτί.Για να δεις πώς θα πλέξεις το στεφάνι κάνε κλικ εδώ.


4 | Jaime King
Jaime King


Τι είναι: Χαλαρή πλεξίδα ανάποδο στεφάνι
Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε όλα τα μαλλιά σου και ψέκασε με λακ στις ρίζες ώστε να διατηρήσεις τον όγκο. Ξεχώρισε μια τούφα από το σημείο που ξεκινά πάνω από το αυτί. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα στερεώνοντας με φουρκέτες σε διαφορετικά σημεία του κεφαλιού. Τώρα ξεκίνησε να πλέκεις μια πλεξίδα στεφάνι όπως και προηγουμένως ακολουθώντας φορά προς τα κάτω και όχι πάνω.


5 | Kate Brosworth
Kate Brosworth


Τι είναι: Πλεξίδα στην κορυφή του κεφαλιού
Πώς θα την κάνεις: Ξεχώρισε μια τούφα που να ξεκινάει από το μπροστινό μέρος του μαλλιού (όχι απαραιτήτως το κέντρο) και να καταλήγει στην κορυφή. Ξεκίνησε να πλέκεις μια κλασική πλεξίδα, αρκετά χαλαρή. Πιάσε την άκρη της με ένα αόρατο λαστιχάκι και στερέωσέ την με φουρκέτες ώστε να μην προεξέχει το τέλος της. Τράβηξε τα υπόλοιπα μαλλιά χαλαρά προς τα πίσω και πιάσε σινιόν χρησιμοποιώνταςφουρκέτες στο ίδιο χρώμα με αυτό των μαλλιών σου.
Kristen Stewart

Τι είναι: Ατημέλητη πλεξίδα στεφάνιΠώς θα την κάνεις: Κρέπαρε όλα τα μαλλιά σου και δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Άφησε κάποιες τούφες δεξιά και αριστερά στο ύψος του αυτιού αλλά και κάποιες μπροστά που θα πέφτουν χαλαρά στο μέτωπό σου. Ξεχώρισε μια αρκετά χοντρή τούφα από την μεριά της χωρίστρας και κάνε μια ατημέλητη πλεξίδα. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα χαμηλό και αρκετά χαλαρό σινιόν. Αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις την άκρη να καταλήγει σε ponytail.

Leona Lewis

Τι είναι: Μισή πλεξίδα ψαροκόκαλοΠώς θα την κάνεις: Πιάσε μια τούφα που ξεκινάει περίπου πίσω από το αυτί. Ξεκίνησε να πλέκεις την πλεξίδα ψαροκόκαλο χαλαρά, όπως σου δείξαμε εδώ. Όταν φτάσεις στο ύψος περίπου του καρέ, πιάσε και τα υπόλοιπα μαλλιά σου και πλέξε κατά τον ίδιο τρόπο. Αφού ολοκληρώσεις φέρε την πλεξίδα μπροστά και άφησε μια τούφα να πέφτει χαλαρά στο πρόσωπό σου.

Mila Jovovich

Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνι- ψαροκόκαλοΠώς θα την κάνεις: Το συγκεκριμένο look αποτελεί ένα mix and match πλεξίδας- ψαροκόκαλου και πλεξίδας- στεφάνι. Πιάνεις μια μικρή τούφα και ξεκινάς να την πλέκεις σε ψαροκόκαλο (δες εδώ πώς) από το ύψος του αυτιού και με φορά προς τα κάτω και πλάγια. Αφού ολοκληρώσεις, πιάνεις με ένα αόρατο λαστιχάκι κι έπειτα κάνεις τα υπόλοιπα μαλλιά ένα ακατάστατο, χαμηλό σινιόν.

Silvia Alonso

Τι είναι: Χαλαρή πλεξίδα στο πλάιΠώς θα την κάνεις: Η πιο εύκολη και πολύ chic λύση! Αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και ξεκίνησε να πλέκεις χαμηλά- περίπου στο ύψος του αυτιού. Αφού ολοκληρώσεις, πιάσε την άκρη της με ένα αόρατο λαστιχάκι, φέρ’ την μπροστά και άφησε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου. Αν έχεις σπαστά μαλλιά, μπορείς να κάνεις το ίδιο look χωρίς απαραίτητα να ισιώσεις.

Τάμτα

Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνι στο περίγραμμα του προσώπουΠώς θα την κάνεις: Η συγκεκριμένη πλεξίδα έχει την ίδια τεχνική με την πλεξίδα στεφάνι (δες την εδώ)μόνο που πρέπει να ξεκινήσεις να πλέκεις από την αρχή του μετώπου. Δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και πλέξε. Όταν φτάσεις στο σημείο κάτω από το αυτί πιάσε με ένα ένα λαστιχάκι και την πλεξίδα και τα υπόλοιπα μαλλιά. Πλέξε την άκρη της κοτσίδας. Αν έχεις αρκετά μακριά μαλλιά όπως η Τάμτα μπορείς να μην πιάσεις την άκρη της με λαστιχάκι και να την αφήσεις εντελώς ατημέλητη.

Πηγή: tlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.