7 Μυστικά για να μακρύνεις τα μαλλιά σου σε 2 μήνες!

Τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι η δύναμη της, αφού συμπληρώνουν το look και παράλληλα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Θα σου δείξω πως να μακρύνεις τα μαλλιά σου σε 2 μήνες με επτά απλές συμβουλές.

Ακολούθησε αυτά τα εύκολα tips και δες πόσο πιο υγιή θα δείχνουν τα μαλλιά σου με τον καιρό. Η διατροφή, το λιγότερο styling με χημικά προϊόντα και το σπάνιο στέγνωμα με πιστολάκι είναι μερικά από αυτά που θα σου δείξω παρακάτω

1) Ισορροπημένη διατροφή

Μια ισορροπημένη διατροφή θα κάνει καλό στα μαλλιά σου, θα τα κάνει πιο δυνατά και λαμπερά και άρα θα τα βοηθήσει να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Προτίμησε τροφές πλούσιες σε σίδηρο, αλλά και πολλά φρούτα και λαχανικά.

2) Συμπλήρωμα μαγιάς μπύρας

Το συμπλήρωμα μαγιάς μπύρας είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στα μαλλιά μας. Υπάρχει η σύσταση για 2 κάψουλες μετά το φαγητό για 3 φορές την ημέρα, αλλά μπορείς να λαμβάνεις και λιγότερες. Σε μια εβδομάδα θα δεις διαφορά στα μαλλιά σου, θα πέφτουν λιγότερο και θα είναι πιο δυνατά.

3)Λιγότερο styling

Προσπάθησε να μην βάζεις πολύ λακ, αφρό και άλλα τέτοια σκευάσματα για styling των μαλλιών σου, καθώς μπορεί να τα κάνουν να έχουν περισσότερο όγκο, τουλάχιστον πρόσκαιρα, αλλά με τον καιρό θα δεις πως τα μαλλιά σου θα είναι πιο θαμπά.

4) Λαδάκι για τις άκρες

Ένα απλό λαδάκι, φυσικό όπως το αμυγδαλέλαιο, το λάδι καρύδας ή ακόμα και το ελαιόλαδο είναι αρκετό για να κάνει τις άκρες σου λαμπερές χωρίς ψαλίδα.

5) Λούσιμο ανά 3-4 ημέρες

Προσπάθησε να μην λούζεις τα μαλλιά σου ανά ημέρα ή κάθε μέρα, καθώς έτσι τα ταλαιπωρείς και τα κάνεις πιο θαμπά και αδύναμα. Άφησε τα να ξεκουραστούν 3-4 ημέρες και έπειτα λούσε τα με ένα απαλό σαμπουάν και με χλιαρό προς κρύο νερό, κάνοντας καλό μασάζ με τα δάχτυλα σου στο κρανίο. Με αυτό τον τρόπο, αιματώνεται το τριχωτό της κεφαλής και βοηθάς τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

6) Φυσικό στέγνωμα

Tο φυσικό στέγνωμα, που αποτελείται από απαλό σκούπισμα με την πετσέτα,χτένισμα με μια απαλή χτένα και έπειτα τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους είναι το καλύτερο για τα μαλλιά σου. Έτσι δεν τρίβονται με τις σκληρές πετσέτες,ούτε καίγονται από το πιστολάκι ή τη μασιά.

7) Απαλό χτένισμα

Να χτενίζεις τα μαλλιά σου απαλά, ειδικά αν έχουν κόμπους και έχουν την τάση να μπερδεύονται. Έτσι τα μαλλιά σου δεν σπάνε και μπορείς να τα απολαύσεις όταν θα μακραίνουν χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Ιδανικά να τα χτενίζεις 1-2 φορές την ημέρα για να μην κάνουν κόμπους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτές οι απλές συμβουλές για να μακρύνεις τα μαλλιά σου, θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα υγιή και δυνατά μαλλιά. Ακολούθησε τες και σίγουρα θα δεις άμεσα εμφανές αποτέλεσμα.

Πηγή: ediva.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.